Segíthetünk?

Köszönjük, hogy érdeklődsz szolgáltatásaink iránt. A lentebb található menüben megtalálhatod leggyakrabb feltett kérdésekre a választ. További kérdésed van?

Küldj üzenetet

tegelypatika.hu/kuldj-uzenetet

Hívj minket

+36 (36) 516-706

Törzsvásárlói kártya szabályzat

A szabályzat célja, hogy szabályozza a gyógyszertár törzsvásárlói kártya rendszerében, a belépési feltételeket, a részvételi szabályokat, a felek jogait és kötelezettségeit.

A törzsvásárlói rendszer működtetője (továbbiakban gyógyszertár):

Gyógyszertár
Tégely Patika
3300 Eger, Deák Ferenc utca 57.


Üzemeltető gazdasági társaság
Tégely Patikárium Bt.
3300 Eger, Deák Ferenc utca 57.
Cégjegyzékszám: 10-06-021844
Adószám: 23249213-2-10
Képviseli: dr. Szakály Ildikó


Kapcsolat
tegelypatika.hu/kapcsolat/

A törzsvásárlói kártya egy a gyógyszertár által kibocsájtott - fizikai vagy digitális -  kártya mely egyedileg azonosítja a kártyatulajdonost, mellyel azonnali kedvezményeket kaphat a  gyógyszertárban kínált termékek, szolgáltatások áraiból. 

A kártyatulajdonos belépési szándékát a tegelypatika.hu oldalon vagy a gyógyszertárban elhelyezett terminálon jelezheti. Az igénylőlap kitöltésével a kártyatulajdonos elfogadja a kártyaszabályzatot, adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint a belépési űrlap elküldésével (mint ráutaló magatartás) hozzájárul adati kezeléséhez. 

Papír alapú kártyaigénylésre nincs lehetőség. 

 

Törzsvásárlói kártyát bármely nagykorú, cselekvőképes természetes személy igényelhet. Jogi személyek nem vehetnék részt a törzsvásárlói programban. A gyógyszertár garantálja a rendszer legalább 99 %-os rendelkezésre állását.  A kártyatulajdonos felelősséget vállal adatainak valódiságáért. Amennyiben az kártya igénylés során az igénylőlap hibásan került kitöltése, a kártyagyártást a gyógyszertár  elutasítja, melyről írásban tájékoztatja a kártyatulajdonost. 

A kártyatulajdonos a kártyát nem ruházhatja át. 

A kártyatulajdonos a korábbi vásárlásai alapján sávos kedvezményben részesül az alábbiak szerint:

SávI. csoportII. csoport
0 Ft - 80.000 Ft2 %3 %
80.001 Ft - 160.000 Ft3,5 %5 %
160.001 Ft - 240.000 Ft5 %6 %
240.001 Ft felett6 %10 %

I. csoport: nem támogatott gyógyszerek, állatgyógyászati készítmények, homeopátiás készítmények
II. csoport: egyéb termék (vitaminok, étrend-kiegészítők, orvos technikai eszközök, gyógyteák, anyatej helyettesítő speciális tápszer,)

Kedvezményből kizárt termékkörök

  • társadalom biztosítási árkiegészítéssel rendelt termékek
  • közgyógyellátásra rendelhető termékek
  • magisztrális készítmények
  • csomagoló anyagok
  • kötszerek
  • gyógyászati segédeszközök

A rendszer indulásának napján - függetlenül a korábbi törzsvásárlói kártyáktól - minden kártyatulajdonos a 0 Ft - 80.000 Ft közötti sávra vonatkozó kedvezményekre jogosult. 

A különböző sávokat a kártyatulajdonos 2024.május 1. utáni vásárlásai alapján - a fizetett térítési díj - érheti el. 

Amennyiben 4 hónapig nem történik a kártyatulajdonos törzsvásárlói kártyával vásárlás, a kártyatulajdonos az eseteleges magasabb kedvezménye (80.001 Ft fölötti sáv) való jogosultságát elveszíti.

A vásárlások alapján a nagyobb sávra vonatkozó kedvezmény először a sávba kerülést követő tranzakciónál kerül érvényesítésre. 

A kártyatulajdonos írásbeli  vagy rögzített telefonvonalon történő jelzése alapján igényelhet cserekártyát. 

A kártyatulajdonosnak a pótkártya igényléshez meg kell adnia a következő adatokat:

  • név
  • születési idő
  • lakcím
  • előző kártya száma (amennyiben rendelkezésre áll)

A kártyapótlás díjköteles, melynek ára

2025. július 31-ig: 250 Ft / kártya / alkalom

2025. augusztus 1-től: 500 Ft / kártya / alkalom

 

Az azonnali kedvezmények igénybevételéhez a kártyatulajdonos - amennyiben szeretné a törzsvásárlói kártyához tartozó kedvezményeket igényben venni - köteles kártyát a kiszolgálást végző munkatárs részére bemutatni, aki a kártyán található egyedi azonosító vonalkód beolvasásával regisztrálja a kártyatulajdonos vásárlását.  

A gyógyszertári informatikai rendszer sajátossága miatt a kedvezmény a kártya munkatársunknak bemutatását követően kiadott első terméktől vehető igénybe, ezért javasoljuk, hogy a nyugta / számla / egészségpénztári nem adó ügyi bizonylat készítésének megkezdése előtt adják át törzsvásárlói kártyájukat.

A számítógépes rendszerben munkatársaink nem tudnak névre vagy egyéb a kártyatulajdonos beazonosítását biztosító adat megadásával keresni, kedvezményt csak a kártya bemutatásával (fizikai vagy digitális) tudja a gyógyszertár biztosítani. 

A gyógyszertár fenntartja a jogot, hogy a törzsvásárlói kártya rendszert előzetes bejelentéssel (30 nappal a változás előtt) megszüntesse vagy azt átalakítsa. 

A kártyatulajdonosok részére kedvező változásokat a gyógyszertárt legkésőbb a változást megelőző 3-ik napon tájékoztatja a kártyatulajdonosokat, honlapján, tájékoztató e-mailben és fizikai értékesítésti helyén 

Scroll to Top