By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

3300 Eger, Deák Ferenc utca 57.
Hétfőtől Péntekig 07:30 - 17:00

Törzsvásárlói kártya

Patikánkban a Tégely Patika (kék) és Kulcs Patikák (magenta) által kiadott törzsvásárlói kártyát használhatók. Márcsak az új Kulcs Patikák kártyát igényelheted, melyhez as következő módon juthatsz hozzá:
01

Személyesen

Gyógyszertárunkban kitöltöd a belépési nyomtatványt és munkatársaink átadják neked az egyedi vonalkóddal ellátott Kulcs Patikák törzsvásárlói kártyát, mellyel azonnal igénybe veheted a kártya által biztosított kedvezményeket.
02

Online

Töltsd ki online az igénylőlapot online [https://kulcspatikak.hu/regisztracio?signup] és azonnal megkapod e-mailben a törzsvásárlói kártyádat. Ebben az esetben nem küldünk neked plasztikkártyát. Mobiloddal bármikor megnyithatod a kártyát.

Milyen kedvezményeket kaphatsz törzsvásárlóként?

Havi törzsvásárlói ajánlatok

Havi ajánlatunkban számos termék mellett két ár található. Törzsvásárlói kártyával mindig a kedvezőbb (zöld) áron vásárolhatod meg ajánlatunkban szereplő termékeket.
Image

Azonnali kedvezmény

Kártyád felmutatásával azonnali kedvezményeket biztosítunk  számos termékkörünkből, mint például fájdalomcsillapítók, vitaminok.
1

Gyógyszerek > 4,5 %

NEAK támogatás nélküli termékre
2

Állatgyógyászat > 3 %

minden vény nélkül kapható készítményre
3

Egyéb termékek > 5 %

pl.: vitaminok, szemcseppek, ásványi anyagok

Ingyenes szűrővizsgálat

Törzsvásárlói kártyával számos szűrővizsgálatot vehetsz igénybe díjmentesen vagy kedvezményes áron. A szűrővizsgálat előtt kérem mutatsd meg  kártyádat kollégánknak.